sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kierros loppuu ja uusi alkaa

Valintakokeesta on kolme päivää. Kaikki meni kuulemma suunnitelmien mukaan. Jotain pientä hiottavaa käytännön järjestelyihin jäi ensi kerraksi, minkä lisäksi mietitään ainakin ennakkotehtävän mahdollisuutta. Mutta koska mitään huolestuttavaa ei ole kantautunut korviini, asiat ovat mitä todennäköisimmin sujuneet hyvin.

Valintakoehaastattelut jäivät minulta väliin sairauslomani takia – ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2003, jolloin valittiin 34 hakijasta 17 opiskelijaa suorittamaan liiketalouden ylempää ammattikorkeakoulututkintoa PK-sektorin yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelmassa.

Tilalleni haastattelijaksi ja valintakokeen järjestelyistä vastaavaksi astui työparini Sirpa. Näin tuli taas kerran todistetuksi, että kukaan meistä ei ole korvaamaton. Poissaoloni näkyy korkeintaan tässä blogikirjoituksessa, johon en saakaan mukaan valintakokeen vaikutelmia tai tunnelmia.

Koska sairauslomani päättyy tänään, valintakoeprosessi jatkuu vielä osaltani ensi viikon ajan. Jäljellä on kirjallisen kokeen arviointi, työkokemuspisteiden laskeminen sekä valintakoepisteiden kokoaminen ja kirjaaminen hakutoimistoa varten Exel-pohjaan. Tämän jälkeen vastuu siirtyy hakutoimistolle, joka lähettää pisteet eteenpäin Opetushallitukseen. Juhannuksen tienoilla markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija Elina huolehtii hyväksymiskirjeen lähettämisestä valituiksi tulleille. Elokuussa saan tietooni lopullisen YYR10:n opiskelijaluettelon ja pääsen lähettämään infokirjettä tai –sähköpostia. Syyskuussa on vuorossa yhteishakuoppaan tekstien päivitys ja kevään 2011 valintakoeprosessi pyörähtää käyntiin.

Ei kommentteja: